Bodybuik

Wat is Bodybuik?

Bodybuik pakt je hele lichaam aan, namelijk Buik, Billen, Benen, Armen en Rug! In slechts een uur tijd train je al deze spiergroepen met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! 

Is Bodybuik effectief?

Tijdens een Bodybuik workout werk je aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie en allemaal met plezier. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manieren iedere week is weer anders, andere oefeningen andere muziek. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Voor wie is Bodybuik?

De gehele les vindt plaats onder begeleiding.  Je kan het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is Bodybuik een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, Bodybuik is een groepsles voor iedereen!

Kun je Bodybuik ook thuis doen?

Bodybuik kan je zeker ook thuis doen, reserveer een online les via ZOOM of train mee met 1 van onze thuisworkouts op ons YouTube kanaal

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Lesdetails

 • Voor wie :
  jong en oud
 • Lesduur :
  55 minuten
 • Er kunnen zich voor deze les :
  19 personen aanmelden
 • Veel gebruikte attributen :
  matjes, gewichten, dynabands
 • Tijdens deze les ligt de focus op kracht, uithoudingsvermogen, vetverbranding en FUN
 • Deze les is een goed instap les voor beginners